Magamról

Ismerj meg jobban!

Dr. Tóth-Baranyi Zsuzsanna vagyok,orvos, egészségmentor

Végzettségem szerint belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos vagyok. Több mint 30 évet töltöttem el a hagyományos egészségügyben a hagyományos diagnosztikus és terápiás eszközöket alkalmazva.

Már fiatal orvosként is megfigyeltem, hogy itt nem mindig láttam olyan eredményeket, amikor a beteg tényleg meggyógyul és onnantól egészséges, energikus tevékeny lesz

Valós eredményeket akartam.

Ezért korán elkezdtem kutatni a valódi okokat a betegségekkel kapcsolatban. Kiegészítő megoldásokat kerestem a hagyományos módszerek mellé.

Alternatív megoldások

Hogyan tudok segíteni?

Több mint 20 éve foglalkozom alternatív megoldásokkal. Végül eljutottam a táplálkozás és életmód területére, mert hamar rájöttem, hogy itt keresendő az az alapvető ok, ami a legtöbb ma előforduló betegség és probléma alapját képezi. Cukorbetegség, szív-érrendszeri problémák, mozgásszervi bajok, autoimmun betegségek és az emésztőszervi betegségek stb mind-mind ide sorolandók.

Először étrend kiegészítőt kezdtem alkalmazni, hogy a meglévő hiányállapotokat bepótoljam a pácienseimnél. Már ettől is voltak szép eredmények

Nagyon fontos, hogy felfedezzük az ok okozati összefüggéseket a táplálkozás, az életmód és a problémák kialakulása között.

Természetesen magammal kezdtem. Azoknak az igaz adatoknak a birtokában, amiket megszereztem egy egészséges táplálkozási gyakorlatot kezdtem el: kivettem az étrendemből azokat a dolgokat, amik beteggé tesznek és bepótoltam a hiányokat. Az eredmény megdöbbentő volt.

Fogytam 20 kg-t, teli lettem energiával és legalább 10 évvel fiatalabbnak néztem ki. Egyszerűen meggyógyítottam az anyagcserémet, amiről addig nem is tudtam, hogy beteg volt. Csak éltem a mai kor emberének szokásos életét.

Az eredmények felbátorítottak abban, hogy ez másoknál is működni fog és el kezdtem alkalmazni a módszereim mindazoknál a környezetemben, akik változni akartak és hajlandóak voltak hatékony lépéseket megtenni az életmódváltás terén. A hatásomra életek változtak meg. Beteg emberekből egészséges, energikus és életvidám emberek születtek.

„Mielőtt meggyógyítasz valakit, kérdezd meg tőle, hogy hajlandó-e feladni azokat a dolgokat, amik beteggé tették.”

– Hippokratész – 

Amit szem előtt tartottam, az Hippokratész híres fenti mondása.

Mert a tapasztalataim szerint azok az emberek gyógyulnak csak, akik gyógyulni akarnak.

Amit én kínálok, az először is lényegre törő konzultáció, melynek során kiderítjük, hogy mi az a probléma, amire megoldást keresünk. Mik azok a tényezők, aminek a megváltoztatása feltétlenül szükséges, mik a hiányállapotok, amit mindenképpen kezelni kell.

Lehetőség van a későbbiekben egy eszközös állapotfelmérésre is. Ezt követően többféle lehetőséget is fel tudok kínálni, ami egyénre szabottan készül és választható. A célom az, hogy a páciensek megértsék, hogy mit miért kell megtenni.

Vallom, hogy az egészség helyreállítható kortól függetlenül.

Ahhoz, hogy valaki az életcéljaira tudjon fókuszálni és az élet élésével foglakozhasson, el kell érnünk, hogy megoldódjanak a testi problémák.

Egy problémákkal küzdő embernek, csak egy célja van, az, hogy egészséges legyen. Egy egészséges ember tud igazi célokat kitűzni az életében és elindulni az úton, hogy meg is valósítsa őket!

Ebben tudok én segíteni! Kérj időpontot konzultációra!

Foglalj időpontot!

Mindig lehet egy problémával kapcsolatban tenni valamit.
Kérj időpontot állapotfelmérésre vagy életviteli tanácsadásra.

Szolgáltatásaimról bővebben

Állapotfelmérés

Ez az első, elsősorban online konzultáció. Felmérjük azokat a problémákat, amire keressük a megoldást.

Terápiás és életmód tanácsadás

Egy tanácsadás, ahol teljesen személyre szabott, az állapotfelmérés alapján összeállított tervet kap az illető.

Életmódváltó coaching program

Egy hónapos segítő program, amely során végigviszem a személyt a konkrét életmódváltó lépéseken.